Referenser

"Cirkus Markus har spelat för oss på Kungliga Operans personalfest, vilket inte är ett helt lätt uppdrag med tanke på den blandade publiken. Men det här bandet klarade det galant! De spelade allt från jazz via styrdans till rock. Dansgolvet har nog aldrig varit så välbesökt och entrévärdarna fick bokstavligen mota ut de sista gästerna. Vi är mycket nöjda och tacksamma för att Cirkus Markus förgyllde vår personalfest!"
Jenny Mattsson, Kungliga Operan

"Cirkus Markus är INTE ett coverband, det är ett band och en upplevelse vilken vida lyfter sig över mängden. De har en mycket högt satt ambition ,vilken lyser igenom. De spelar allt från den softaste akustiska jazz när gästerna kommer till TNT. Nyss firade ett företag 20 år, vilket jag sitter ordförande i. Cirkus Markus hade då satt samman en musikresa över 20 år. Ett fyrverkeri vilket fick detta ingenjörsföretag (vilket normalt, är mycket stillsamt) att fullkommligt explodera på dansgolvet. Jag har arbetat inom musik- och underhållningsbranschen i mer än 20 år, so I can tell the differens."
Ulf Johansson, arrangör

"Ni var suveräna, trevliga, roliga, proffsiga, lyhörda, duktiga... jaaaa till och med snygga!
Tusen tack för att ni bidrog till att det blev en så en fantastisk kväll - för det är ju ett faktum att musiken är det absolut det viktigaste!"
Kiki Almgren, MRF, Motorbranschens Riksförbund

"Cirkus Markus har spelat för oss på Jordbruksverket flera gånger. Vi har varit fantastiskt nöjda varje gång vare sig de har spelat skön jazz som styrdans på vår julfest eller mer rockigt en logfest. Kan varmt rekommendera det här bandet som inte gör någon som lyssnar på dem besviken!"
Peter Krause, Jordbruksverket

"Har träffat få band som är så lyhörda inför gäster och kundens önskan! De har en förmåga att alltid läsa av stämningen i publiken och leverar alltid det publiken vill ha, oavsett om det är Jazz, Rock, Pop, eller något annat. De överträffar alltid ens förväntningar! De har för oss blivit en självklar del utav säsongen lika mycket som skidor på berget och ölen på afterskin."
Niclas Bardh, Hotellchef, Hôtel La Vieille Ferme, Serre Chevalier

"Vill bara tacka för en klockren afterski under vecka 8 i Serre Chevalier! Det var förbaskat roligt! Torsdagens afterski har till och med tagit sig in på topp-5 listan bland alla genomförda afterskier. Det är ett riktigt bra betyg för vi har varit på massor av afterski på massor av orter sedan tidigt 90-tal."
David Gustafsson, skidgäst